兒童保護政策 Children’s Online Protection

櫻花SAKURA不打算將本網站提供給 13 歲以下的兒童使用。如果您的年齡為 13 歲或以下,則不得訪問或使用本網站。

如果在訪問或使用本網站時違反了這一條款,將視為對櫻花SAKURA的計算機系統侵入以及對櫻花SAKURA資產的非法使用。
我們將不向家長或監護人承擔任何責任,同時希望父母和監護人積極參與和關注孩子的在線活動和興趣。

SAKURA does not intend its Website for use by children under the age of 13. If you are 13 or younger, you may not access or use the Website. Any access or use of the Website in violation of these Terms is a trespass on SAKURA’s computer systems and an unlawful use of SAKURA’s assets.